Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

Tervetuloa Tampereen Koirapäiväkotiin!

Teetkö pitkää päivää töissä ja koirasi odottaa yksin kotona?
Kaipaisiko koirasi välillä jotain erilaista aktivointia?
Tuo koirasi meille viihtymään!

PALVELEMME ARKISIN
klo 07.00 - 16.00

Koirahoitolan 24/7 jaksoilla mahdollisuus noutaa koira myöhemmin. Koirahoitola tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa jaksoittain. Hoitolan puolelle pääset ylävalikosta tai klikkaamalla TÄSTÄ

"Erinomainen paikka, jossa koirani viihtyy."

Viisi hyvää syytä valita meidät
1. Vuorovaikutus. Koirasi ei enää ole yksin päivisin vaan sitä huomioidaan, paijataan, rapsutetaan, leikitetään ja aktivoidaan.
2. Sosiaalisuus. Koirasi saa viettää aikaa muiden koirien kanssa valvotuissa olosuhteissa.
3. Ulkoilu. Ulkoilemme vähintään kaksi kertaa päivässä.
4. Mielenrauha työpäivän ajaksi. Saat kuvia ja kuulumisia Whatsapilla miten koirasi ensimmäinen päivä päiväkodissa sujuu. Seuraa myös Instagram ja Facebook tilejämme, joita päivitämme päivittäin.
5. Naapurisopu. Myös naapurisopu säilyy, kun koira ei jää yksin kotiin haukkumaan. Koirallakin on mieluisa päivä eikä kotona odota syödyt seinät.

"Kaiken kaikkiaan koirapäiväkoti Moonwell's on ollut hieno löytö meidän perheelleemme. Koira jää päiväkotiin miehen kertoman mukaan erittäin mielellään, intoa piukassa. Kotiin saan hakea onnellisen ja väsyneen koiran, josta huokuu tyytyväisyys. "

Ajanvaraus

Facebook -sivujen kautta
Sähköpostilla: koirahoitola(at)moonwells.fi
Whatsapp: 044-7707799
Voit myös soittaa arkisin yllä olevaan numeroon 09-16. Mahdollisen taustahaukun vuoksi suosittelen kuitenkin yhteydenottoa viestein.

Jos haluat käydä tutustumassa koiran kanssa etukäteen, varaa aika Moonwell'sin ajanvarauskalenterin kautta. Valitse valikosta Koirapäiväkotiin tutustuminen. Muista vahvistaa varaus, saat sähköpostitse vahvistusviestin.
Ajanvaraukseen TÄSTÄSOSIAALINEN MEDIA

Meitä kannattaa seurata sosiaalisessa mediassa. Päivitämme ahkerasti Instagramia ja Facebookia: vähintään yksi julkaisu hoitopäivänä.
Päivitysten lisäksi löydät Facebookist listan, mistä näet seuraavan viikon vapaat ajat. Löydät myös ajankohtaiset tiedotteet ja erilaisia arvontoja sekä tarjouksia Facebook sivultamme.

INSTAGRAM
TWITTER