Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

KOIRAPÄIVÄKODIN ARVOT

Koirapäiväkoti pyrkii olemaan mahdollisimman päiväkotimainen. Sellainen palvelu, mihin on luotettavaa ja turvallista jättää koira päiväksi. Hoitopaikka, missä koira pääsee vuorovaikutukseen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Kun varaat koirallesi hoitopaikan, ostat sille mukavan ja touhukkaan hoitopäivän yhdessä muiden kanssa. Koska jokaisessa päiväkodissa on arvot, on ne myös Koirapäiväkodissa. Arvot ohjaavat toimintaamme ja pysyvät ohjenuorana joka hoitopäivä.

Arvojen lisäksi teemme jokaisen kauden päätteeksi kyselyn, joka lähetetään kaikille asiakkalle sähköpostiin. Kyselyssä kysytään mielipiteitä Koirapäiväkodin toiminnasta, aukioloajoista ja pyydetään tietenkin koko kaudelle arvosana. Arvosana kaudelle 2018: 5/5

Päiväkotien tapaan Koirapäiväkodissa on kaksi kautta:
Keväthaukausi 07.01.2019 - 30.06.2019
Syyshaukausi 01.07.2019 - 31.12.2019

Kalenteriin merkatut juhla/pyhäpäivät ovat vapaapäiviä ja silloin Koirapäiväkoti on kiinni. Sen lisäksi Koirapäiväkoti viettää kesälomaa heinäkuussa kahden viikon ajan. Tarkemmat päivät ilmoitetaan myöhemmin.ULKOILU

Ulkoilut teemme vähintään kahdesti päivässä, pisimmän ulkoilun teemme heti aamupäivästä, kun kaikki ovat saapuneet paikalle. Ulkoilutukset tehdään koirien ehdoilla, mutta pyrimme siihen, että lenkkeilyt ovat vähintään tunnin ulkonaolemista.
Päiväkodin maastot on hyvät ja hiljaiset. Meillä on mahdollisuus lenkkeillä sekä teillä, että ihan metsässä. Joskus piipahdamme myös koirapuistoon leikkimään, mikäli siellä ei ole muita koiria.
Otamme myös vaihtelevat säät huomioon ja esimerkiksi kuumina kesäpäivinä ja kylminä talvipäivinä vähennämme lenkkien pituutta ja lisäämme lisälenkin.

Kaikki lenkitykset hoidetaan koirien ollessa kytkettynä.
Lenkitykset hoidetaan säässä kuin säässä, eli voit olla varma, että koirasi pääsee ulkoilemaan meillä, yhdessä muiden kanssa. Mahdolliset sadevaatteet ja talvivaatteet voi tuoda koiran mukana. Märällä ilmalla koirat kuivataan sisään tullessa ja talvella mukaan tarttuneet lumipallot putsataan pois.
Päiväkodin koirat eivät tapaa lenkkeillessään muita vastaantulevia koirakoita turvallisuuden takaamiseksi.

Tarkoituksena on, että kun työpäivän jälkeen noudat koirasi päiväkodista, ei sinulle enää jäisi illaksi pitkiä ulkoilutuksia, vaan saat viettää koiran kanssa rauhallisen loppuillan.
KODINOMAISUUS

Päiväkotimme on häkitön eli kuten monessa lomapaikassakin, meillä koirat ovat muiden koirien seurassa, "päiväkodin tädin" jatkuvan silmän alla. Koirien ei tarvitse olla keskenään kavereita ja tilaa on eri persoonille. Toisia koiria tulee kuitenkin sietää ja siihen koirat joskus tarvitsevat ihmisten apua.
"Oma koirani on pelokas toisten koirien lähellä. Ensimmäisenä hoitopäivänä koirani reipastui jo paljon ja leikki toisten koirien kanssa". Facebook arvostelu

Olemme kuitenkin varautuneet kaikkeen ja siksi meillä on mahdollisuus eristää koirat toisistaan, mikäli kesken päivän sille tulee tarvetta.

Tiloissamme on normaalit matot sekä huonekaluja. Koirille löytyy erilaisia leluja, aktivointileluja sekä erilaisia petejä missä pystyy päivän aikana ottamaan torkut tai vaikka kahdet.
Kodinomaisuutta ja päiväkotimaisuutta tuo myös päikkypäivän rytmi. Aamulla kokoonnumme ja tervehdimme, sen jälkeen ulkoilemme jonka jälkeen palataan sisään lounaalle. Lounaan jälkeen onkin hyvä ottaa pienet päiväunet. Unien jälkeen käymme jälkeen ulkona ja puuhailemme sisällä esimerkiksi älypelien parissa. Siinä se päivä sitten meneekin.TURVALLISUUS

"Turvallisissa ja osaavissa käsissä on koirani ollut pennusta alkaen hoidossa! Suvi on ammattilainen" Facebook arvostelu

Koska päiväkotimme on häkitön, on hoitaja jatkuvasti paikalla koirien kanssa. Se ei kuitenkaan ole pelkästään paikalla olemista, vaan olemme aidosti läsnä ja tarkkailemme koirien elekieltä, että pystymme varmistamaan kaikkien koirien turvallisuuden sekä yhteiselon päiväkodin aikana.
Vaikka päiväkotimme on häkitön, meillä on mahdollisuus eristää tarpeen vaatiessa koirat eri tiloihin mikäli ne eivät tule keskenään toimeen.

Päiväkodilla on oikeus olla ottamatta hoitoon uudelleen koiraa, joka ei päiväkotitoimintaan sovellu.

Jokaisen ensikertalaisen tulee näyttää saapuessaan koiran rokotuskortti. Rokotusten tulee olla voimassa aina, kun koira on päiväkodissa. Meiltä löytyy myös sirunlukija, jolla tarpeen vaatiessa voimme varmentaa rokotuskortin olevan hoitoon tulevan koiran oma.

Koirapäiväkotiin pätee samat säännöt sairastumisien osalta, kuin meidän ihmisten päiväkoteihinkin: sairaana ei tulla hoitoon. Myös juoksuaikaan nartut jäävät kotiin.
Tietyt sairaudet tuovat mukanaan myös pidempiä karensseja. Kennelyskään sairastuttua koiran karenssi on vähintään kaksi viikkoa. Sopimuksista voit lukea lisää hinnaston sivulta.

Huomioithan, että koirat kulkevat päivittäin lenkeillä ulkona ja ovat yhteisessä tilassa, joten tilamme ei ole steriili vaan päiväkotimainen tila. Jos koira sairastuu päivän aikana, olemme yhteydessä omistajaan sekä ilmoitamme sairastumisista myös muille päivän aikana hoidossa olleille.