Aukioloajat
Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

Ulkoilu

Ulkoilut teemme kahdesti päivässä, 1-2 tuntia kerrallaan. Ulkoilutukset tehdään toki koirien ehdoilla, mutta pääpainon ollessa ulkoiluissa pyrimme siihen, että lenkkeilyt ovat vähintään tunnin ulkonaolemista. Päiväkodin maastot on hyvät ja hiljaiset. Meillä on mahdollisuus lenkkeillä sekä teillä, että ihan metsässä.
Otamme myös vaihtelevat säät huomioon ja esimerkiksi kuumina päivinä vähennämme lenkkien pituutta ja lisäämme yhden lenkityksen päivään.
Kaikki lenkitykset hoidetaan koirien ollessa kytkettynä.
Lenkitykset hoidetaan säässä kuin säässä, eli voit olla varma, että koirasi pääsee ulkoilemaan meillä. Mahdolliset sadevaatteet voi tuoda koiran mukana. Märällä ilmalla koirat kuivataan sisään tullessa.
Päiväkodin koirat eivät tapaa lenkkeillessään muita vastaantulevia koirakoita.

Tarkoituksena on, että kun työpäivän jälkeen noudat koirasi päiväkodista, ei sinulle enää jäisi illaksi pitkiä ulkoilutuksia vaan saat viettää koiran kanssa rauhallisen loppuillan.

Suunnitelmissa on järjestää myös kerran kuukaudessa vaelluspäivä, jonne voi osallistua koirat, jotka jaksavat kulkea pidempiä matkoja. Vaellusreitit teemme luonnonsuojelualueella koirat kytkettyinä. Vaelluspäivä ei ole varsinainen hoitopäivä, siihen kuuluu vain vaellusaika.
KODINOMAISUUS

Päiväkotimme on häkitön eli kuten monessa lomapaikassakin, meillä koirat ovat muiden koirien seurassa, hoitajan jatkuvan silmän alla.
Olemme kuitenkin varautuneet kaikkeen ja siksi meillä on mahdollisuus eristää koirat toisistaan, mikäli kesken päivän sille tulee tarvetta.

Tiloissamme on normaalit matot sekä huonekaluja. Koirille löytyy erilaisia leluja, aktivointileluja sekä erilaisia petejä missä pystyy päivän aikana ottamaan torkut tai vaikka kahdet.TURVALLISUUS

Koska päiväkotimme on häkitön, on hoitaja jatkuvasti paikalla koirien kanssa. Se ei kuitenkaan ole pelkästään paikalla olemista vaan olemme aidosti läsnä ja tarkkailemme koirien elekieltä, että pystymme varmistamaan kaikkien koirien turvallisuuden sekä yhteiselon päiväkodin aikana.
Vaikka päiväkotimme on häkitön, meillä on mahdollisuus eristää tarpeen vaatiessa koirat eri tiloihin mikäli ne eivät tule keskenään toimeen.

Päiväkodilla on oikeus olla ottamatta hoitoon uudelleen koiraa, joka ei päiväkotitoimintaan sovellu.

Jokaisen ensikertalaisen tulee näyttää saapuessaan koiran rokotuskortti. Rokotusten tulee olla voimassa aina, kun koira on päiväkodissa. Meiltä löytyy myös sirunlukija, jolla tarpeen vaatiessa voimme varmentaa rokotuskortin olevan hoitoon tulevan koiran oma.

Koirapäiväkotiin pätee samat säännöt sairastumisien osalta, kuin meidän ihmisten päiväkoteihinkin: sairaana ei tulla hoitoon. Myös juoksuaikaan nartut jäävät kotiin.
Tietyt sairaudet tuovat mukanaan myös pidempiä karensseja. Kennelyskään sairastuttua koiran karenssi on vähintään kaksi viikkoa.
Huomioithan, että koirat kulkevat päivittäin lenkeillä ulkona ja ovat yhteisessä tilassa, joten tilamme ei ole steriili vaan päiväkotimainen tila. Jos koira sairastuu päivän aikana, olemme yhteydessä omistajaan sekä ilmoitamme sairastumisista myös muille päivän aikana hoidossa olleille.