Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

PÄIVÄKODIN HINNASTO KOKOPÄIVÄISILLE

20€ / hoitopäivä Kuukausikävijälle
25€ / hoitopäivä Viikkovillille
30€ / hoitopäivä Satunnaiselle seikkailijalle

Sopimuksista tarkemmin kuvan alla.

MAKSUTAVAT

Voit maksaa koirapäiväkodin palvelut joko:
* NettiPutiikissa etukäteen NettiPutiikkiin tästä NettiPutiikissa käy perinteiset pankkinapit sekä MASH lasku & osamaksu.
* Käteisellä koiraa tuodessa, mielellään tasaraha
* Kortilla koiraa tuodessa

AJANVARAUS

Päivän voit varata milloin tahansa, akuuteissa tilanteissa vaikka edeltävänä iltana tai jopa samana aamuna. Paikat täytetään kuitenkin aina ilmoittautumisjärjestyksessä ja mikäli päiväkodissa on tilaa, voi koiran tuoda hoitoon lyhyelläkin varoituksella.

Saapumisesta tulee kuitenkin AINA sopia etukäteen! Joko sähköpostitse, soittamalla, Whatsapp -viestillä tai Facebook-viestillä. Suosittelen Whatsappia ensimmäisenä yhteyskeinona sen ollessa kaikista nopein ja helpoin.
Löydät kuukauden tiedotteet sekä hoitopäivät Facebook -sivujemme julkaisusta. Mikäli sinulle tulee yllättävä tarve ja hoitopaikat ovat täynnä, kannattaa silti kysyä hoitopaikkaa. Päivät ovat ns. suuntaa antavia.

KOIRAPÄIVÄKODIN AUKIOLOT & PÄIVIEN SISÄLTÖ

Koirapäiväkoti on avoinna arkisin klo 7 - 16.
Hoitopäiväksi on laskettu koko tuo aika, mutta voit tuoda ja noutaa koirasi sinulle sopivana aikana aukioloaikojen sisällä. Mikäli tuot koirasi klo 09 jälkeen ja/tai noudat koirasi ennen klo 15, ilmoitathan kuitenkin tästä ennakkoon.
Pyhäpäivinä Koirapäiväkoti on suljettu.

Päivähoidot sisältävät vähintään kaksi ulkoilua päivässä, aktivointia sisällä sekä tietenkin rapsutukset ja huilailut. Otamme huomioon koirien yksilöllisen jaksamisen sekä tietenkin myös vaihtelevan sään. Helteillä ja kovilla pakkasilla vähennämme lenkin pituutta ja teemme lenkkejä useammin päivässä.

Syökö koirasi päivän aikana? Suosittelemme ottamaan koirallesi oman ruoan mukaan, edes pieni annos. Vaikka koirasi ei normaalisti päivällä söisikään, voi päiväkotipäivä olla kuluttava ja koira kaivata ruokaa - varsinkin muiden koirien ruokaillessa :) Tarjoamme Koirapäiväkodissa Essential ruokaa sekä nameja. Ilmoitathan koirasi mahdollisesta allergiasta ja/tai erikoisruokavaliosta.

TEEMAPÄIVÄT

Järjestämme myös erilaisia teemapäiviä. Kannattaa seurata Facebook sivua, teemapäivistä tehdään aina erillinen tapahtuma lukuunottamatta joka viikkoista pienten päivää.

PIENTEN PÄIVÄ - Pyrimme järjestämään pienten päivän kerran viikossa, yleensä maanantaina tai tiistaina. Tuolloin erityisesti pienet koirat ovat tervetulleita. Päivä on yksi parhaimmista myös aralle koiralle, kun muut leikkikaverit eivät ole jättiläisiä :)

ROTUPÄIVÄT - Järjestämme välillä myös rotupäiviä. Rotupäivän hinta on ollut 20€ / hoitopäivä. Olemme järjestäneet seuraavien rotujen päivät:
saksanpaimenkoira, labradorinnoutaja

PENTUPÄIVÄ - Aloitamme myös pentupäivien järjestämisen alustavasti kerran kuukaudessa. Pentupäivään ovat tervetulleita kaikki alle 6kk ikäiset pennut kokoon ja sukupuoleen katsomatta.


SOPIMUKSET

Koirallesi sekä myös koirasi kavereille on mukavaa, että hoitokoirat tulevat tutuiksi. Tästä syystä ostamalla useamman käynnin, saat alennusta. Meillä on käytössä yksittäiseen hoitopäivään Satunnainen Seikkailija, ViikkoVilli viiteen hoitopäivään sekä KuukausiKävijä 20 hoitopäivään kuukaudessa.
Kaikki kortit voidaan jakaa perheen koirien kesken.

KUUKAUSIKÄVIJÄ

20€ / hoitopäivä, 20 hoitopäivää kuukaudessa
Kuukausikävijän kortti on määräaikainen sopimus eikä sitä voi purkaa kesken sopimuskauden. Sopimuskausi kestää kuukauden, aloituspäivästä seuraavan kuukauden samaan päivämäärään saakka. Esimerkiksi 01.11 ostettu kortti on voimassa 01.12 saakka.
Huomioithan, että kuukausikävijän kortti tehdään vähintään 20 arkipäivälle.
Mikäli kuukaudessa on enemmän arkipäiviä, voit ostaa lisäpäivät samaan hintaan tai pitää ne koiran vapaapäivinä. Kortti on voimassa kuukauden ajan ensimmäisestä hoitopäivästä eli sopimus voidaan solmia mihin aikaan kuukaudesta tahansa.

Kuukausikävijän kortti voidaan jakaa perheen kaikkien koirien kesken. Esimerkiksi kahdelle koiralle molemmille 10 hoitopäivää / kuukausi tai neljälle koiralle yhteensä viisi hoitopäivää kuukaudessa.

Kuukausikävijän kortin voi maksaa joko yhdessä erässä ennen hoidon aloittamista tai viikkottain, aina kuluvan viikon ensimmäisenä hoitopäivänä.


VIIKKOVILLI

25€ / hoitopäivä, 5 kertaa kuukaudessa.
Viikkovillin kortti on määräaikainen sopimus ja se tehdään kuukaudeksi. Kortti on voimassa kuukauden ajan, ensimmäisestä hoitopäivästä seuraavan kuukauden samaan päivään saakka. Esimerkiksi 01.11 ostettu kortti on voimassa 01.12 saakka.
Viikkovillin kortti voidaan ostaa joko yhdelle tai jakaa perheen koirien kesken. Jos Viikkovillin korttia käyttää kaksi tai useampi koira, lisätään päiviin aina +1 per koira että päivät menevät tasan. Esimerkiksi kaksi koiraa ostaa Viikkovillin korttiin yhteensä 5+1 hoitopäivää (á 25€). Jos sinulla on viisi koiraa jotka tarvitsevat vain yhden hoitopäivän, voit käyttää Viikkovillin kortin kokonaisuudessaan siihen (eli viisi koiraa kerran).

Viikkovillin muita päiviä ei tarvitse varata ensimmäisenä hoitopäivänä, vaan ne voidaan sopia myöhemminkin aina tarpeen mukaan. Huomioithan kuitenkin, että hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viikkovillin kortti maksetaan kerralla, joko nettimaksuna tai koiraa tuodessa.SATUNNAINEN SEIKKAILIJA

Satunnaisen seikkailijan kortti on nimensä mukaisesti satunnaiselle kävijälle tarkoitettu.
Jos tarvitset vain satunnaisesti tai kerran akuutisti koirallesi hoitopaikkaa, on tämä tehty juuri siihen tilanteeseen.

Satunnaisen seikkailijan päiväpaikka maksetaan joko ennakkoon NettiPutiikista tai käteisellä / kortilla koiraa tuodessa.SOPIMUKSISTA TARKEMMIN

SOPIMUS
Sopimus katsotaan tehdyksi, kun olet ilmoittanut hoitopäivän/hoitopäivät sähköpostilla, whatsapp viestillä tai Facebook -viestillä.

Ensimmäisellä käynnillä koirasta tehdään oma Lemmikkikortti, joka jää meille Koirapäiväkotiin tiedoksi. Tähän korttiin merkitään koiran perustiedot sekä erimerkiksi allergiat. Lisäksi saat valita, saako koirasi näkyä Koirapäiväkodin sosiaalisessa mediassa.

HOITOPÄIVÄN PERUUTUS JA / TAI VAIHTO
Peruutus tulee tehdä vähintään 12h ennen sovitun hoitopäivän alkua. Esimerkiksi hoitopäivä sovittu tiistai aamulle, on peruutus tehtävä viimeistään maanantaina illalla klo 19.
Maksettu hoitopäivä / hoitopäivät tulee kuitenkin aloittaa kuukauden sisällä suoritetusta maksusta.
Kuukausikävijä & Viikkovilli: sovittu hoitopäivä siirretään seuraavalle sopivalle päivälle.
Satunnainen seikkailija: sovittu hoitopäivä siirretään seuraavalle sopivalle päivälle tai palautetaan rahat, mikäli peruutus tehty vähintään 12h ennen sovitun hoitopäivän alkua.

PERUUTTAMATTA JÄTETYT HOITOPÄIVÄT
Mikäli et peru koiran käyntiä eikä koira saavu paikalle tai mikäli peruutus on tehty lähempänä kuin 12h ennen hoitopäivän alkua, pätee seuraava:
Kuukausikävijä & Viikkovilli: peruuttamaton hoitopäivä lasketaan käytetyksi ja vähennetään kortista
Satunnainen seikkailija: peruuttamattomasta käynnistä veloitetaan päivän hoitomaksu.

SOPIMUKSEN PURKAMINEN
Satunnainen seikkailija eli yhden päivän hoitopaikka: Peruuta hoitopäivä vähintään 12h ennen sovitun hoitopäivän alkua (edeltävänä iltana klo 19 mennessä). Jos olet maksanut palvelusta, saat rahasi takaisin.

Viikkovilli & Kuukausikävijä: Sopimukset ovat määräaikaisia eikä niitä voi purkaa kesken sopimuskauden kuin vain erityistilanteissa.

Koirapäiväkodilla on oikeus peruuttaa Satunnaisen seikkailijan hoitopäivä tai purkaa Viikkovillin tai Kuukausijävijän sopimus mikäli:
- Koiran todetaan olevan vaaraksi muille hoitokoirille.
- Koiran rokotustodistus on näyttämättä.
- Koira sairastuu eikä sovittuja hoitopäiviä voida käyttää (eläinlääkärin lausunto vaaditaan).

PYHÄPÄIVÄT
Koirapäiväkoti on kiinni pyhäpäivisin. Kuukausikävijän ja Viikkovillin sopimuksissa pyhäpäivä on maksuton vapaapäivä eikä se vähennä kortin hoitopäiviä.

ROKOTUKSET
Ensisijaisesti kaikkien Koirapäiväkotilaisten tulee olla rokotettuja. Pentujen sekä veteraanien kohdalla poikkeukset koirakohtaisesti, eläinlääkäriä ensin konsultoituamme.

Rokotustodistus tulee näyttää viimeistään ensimmäisellä hoitokerralla koiraa tuodessa. Huomioithan, että rokotustodistuksen puuttuminen on syy evätä koiran pääsy Koirapäiväkotiin! Omistaja on velvollinen huolehtimaan hoidon jatkuessa, että rokotukset pysyvät voimassa. Mikäli rokotuksen voimassaoloaika on hoidon aikana umpeutunut ja se aiheuttaa muille hoitokoirille ongelmia, on koiran omistaja tästä yksinomaan vastuussa.

SAIRASTUMINEN
Päiväkotiin ei saavuta sairaana eikä juoksuisena (ellei toisin poikkeuksellisesti sovita). Muista ilmoittaa tilanteesta etukäteen!
Kuukausikävijän sairastuminen: sairausloman päivät siirretään kuukausisopimuksen loppuun.
Viikkovillin sairastuminen: sairausloman päivät siirretään seuraaville kerroille.
Satunnaisen seikkailijan sairastuminen: hoitopäivää siirretään toiselle hoitopäivälle tai sopimus voidaan purkaa, mikäli peruutus tehty 12 tuntia ennen sovitun hoitopäivän alkua.

Muista myös karenssi! Esimerkiksi kennelyskän suositeltu karenssiaika on vähintään kaksi viikkoa.

Omistajan sairastuminen ei vaikuta koiran hoitopäiviin eikä se ole syy purkaa määräaikaista sopimusta. Vakavissa tilanteissa ja pidemmissä sairastumisissa keskustellaan kuitenkin asiasta yhdessä.

Henkilökunnan sairastuminen: mikäli koirapäiväkodin henkilökunta sairastuu ja hoitopäivä peruuntuu, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Koska kyseessä on kodinomainen ja häkitön paikka, koirien turvallisuuden vuoksi emme hanki sairastumispäiville korvaavaa hoitajaa. Tästä syystä sairaustapauksissa Koirapäiväkoti pysyy kiinni.
Määräaikaissopimuslaisten kohdalla mahdolliset sairauspäivät siirretään jakson loppuun. Satunnaisen seikkailijan kohdalla voidaan päivä siirtää tai palauttaa hoitomaksu.Vahingon sattuessa
Mikäli omistajaa tai sovittua yhteyshenkilöä ei tavoiteta, on hoitajalla oikeus vielä koira eläinlääkäriin akuutissa ja eläinlääkäriä vaativassa tilanteessa. Kuluista vastaa asiakas ja Koirapäiväkodilla on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kulut (kuten eläinlääkärille soittaminen, matkakulut).

Jos vahinko on hoitajan aiheuttama
Ensisijaisesti käytetään aina lemmikin omaa vakuutusta. Mikäli sellaista ei koiralla ole, on Moonwell's tmi:llä vastuuvakuutus. Koirapäiväkoti vastaa itse aiheuttamistaan vahingoista hoitopäivän aikana.

Moonwell's tmi ei ole vastuussa, mikäli koira kuolee vanhuuttaan tai olemassa olevaan sairauteen hoidon aikana eikä korvaa mahdollisia sairauksia tai vahinkoja, jotka eivät ole tulleet esille hoidon aikana. Koirapäiväkodilla on oikeus periä todelliset kulut, mikäli hoitoon tuotu koira on sairas ja aiheuttaa muiden koirien sairastumisen. Omistaja takaa, että koira on Päiväkotiin tullessaan terve. Jos epäilet koirasi tilannetta, konsultoi eläinlääkäriä.

Jos koira karkaa hoidon aikana, hoitajalla on valtuus lunastaa koira löytöpaikasta, ellei toisin sovita asiakkaan tai asiakkaan yhteyshenkilön kanssa. Jos karkaaminen on sattunut hoitajan vahingosta, Moonwell's tmi on vastuussa mahdollisista kustannuksista. Jos hoitajalla ei ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa karkaamiseen, esimerkiksi hihnan katkeamisen tai pannan irtoamisen vuoksi, asiakas on itse vastuussa mahdollisista kustannuksista. Huolehdi, että koiralla on turvalliset välineet ulkoiluun.

Jos asiakas ei nouda koiraansa koirapäiväkodin sulkeuduttua (klo 16), on Koirapäiväkodilla oikeus laskuttaa ylimääräisestä ajasta, alkaen 10€/30min. Pienistä myöhästymisistä, jotka on ilmoitettu etukäteen ja yhdessä sovittu, ei peritä maksua. Jos asiakas ei nouda koiraansa ennen klo 21, on tuolloin Moonwell's tmi:llä oikeus viedä koira/koirat löytöeläintaloon. Tästä aiheutuvista kuluista vastaa asiakas ja Moonwell's tmi:llä on oikeus periä tilanteesta aiheutuvat kustannukset.


Tärkeintä on kuitenkin hyvä suhde Koirapäiväkodin, koiran ja omistajien kesken. Pyrin olemaan mahdollisimman joustava eri tilanteissa, joten ota reilusti yhteyttä ja kysy, jos jää kysyttävää.