Aukioloajat
Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

PÄIVÄKODIN HINNASTO KOKOPÄIVÄISILLE


20€ / hoitopäivä Kuukausikävijälle
25€ / hoitopäivä Viikkovillille
30€ / hoitopäivä Satunnaiselle seikkailijalle

Sopimuksista tarkemmin kuvan alla.
Päivän voit varata milloin tahansa, akuuteissa tilanteissa vaikka edeltävänä iltana tai jopa samana aamuna. Paikat täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä ja mikäli päiväkodissa on tilaa, voi koiran tuoda hoitoon lyhyelläkin varoituksella.
Saapumisesta tulee kuitenkin AINA sopia etukäteen! Joko sähköpostitse, soittamalla, Whatsapp -viestillä tai Facebook-viestillä.

KOIRAPÄIVÄKODIN AUKIOLOT & PÄIVIEN SISÄLTÖ

Koirapäiväkoti on avoinna arkisin klo 7 - 16.
Hoitopäiväksi on laskettu koko tuo aika, mutta voit tuoda ja noutaa koirasi sinulle sopivana aikana aukioloaikojen sisällä. Pyhäpäivinä Koirapäiväkoti on suljettu.

Päivähoidot sisältävät 1-2 tuntia ulkoilua kahdesti päivässä, aktivointia sisällä sekä tietenkin rapsutukset ja huilailut. Otamme huomioon koirien yksilöllisen jaksamisen sekä tietenkin myös vaihtelevan sään. Helteillä vähennämme lenkin pituutta ja teemme lenkkejä useammin päivässä.

Syökö koirasi päivän aikana? Sponsorimme HauHau Champion tarjoaa Päiväkotilaisille Lammas&Riisi ruokaa sekä herkkuja päivän aikana. Voit halutessasi tuoda koirallesi oman ruoan mukaan.


SOPIMUKSET

Koirallesi sekä myös koirasi kavereille on mukavaa, että hoitokoirat tulevat tutuiksi. Tästä syystä ostamalla useamman käynnin, saat alennusta. Tästä alta löydät tarkempia tietoja sopimustyypeistä.

KUUKAUSIKÄVIJÄ

Edullisin kortti. Kuukausikävijän kortti voidaan ostaa yhdelle tai jakaa perheen kahden koiran kesken. Kuukausikävijä saa Hau-Hau Champion ruokapussin.

Kuukausikävijän kortti on määräaikainen eli sitä ei voida purkaa kesken sopimuskauden (sopimuskausi = kuukausi). Krtti on voimassa kuukauden ajan aloituspäivästä eli sopimus voidaan solmia mihin aikaan kuukaudesta tahansa. Mikäli päivä on pyhä tai viikonloppu, sopimus loppuu edeltävään arkipäivään.
Kuukausikävijän kortin voi maksaa joko yhdessä erässä tai joka viikkottain, aina kuluvan viikon ensimmäisenä hoitopäivänä. Esimerkiksi aloituspäivä on keskiviikko 01.08 ja viimeinen hoitopäivä on perjantaina 31.08.

Yhdelle koiralle: Kuukausikävijän kortti on tarkoitettu koiralle, joka sitoutuu tulemaan koirapäiväkotiin jokaisena arkipäivänä.

Kahdelle koiralle: Kuukausikävijän paketti voidaan jakaa myös talouden kahden koiran kesken siten, että molemmille koirille tulee kuukaudessa 10 hoitopäivää, esimerkiksi kaksi kertaa viikossa.


VIIKKOVILLI

Viikkovillin kortin ostamalla saat valita koirallesi Hau-Hau Champion herkkupussin valikoimastamme.

Viikkovillin kortti voidaan ostaa joko yhdelle tai jakaa perheen koirien kesken. Viikkovillin kortti on määräaikainen, eli sitä ei voida purkaa kesken sopimuskauden (sopimuskausi = kuukausi).
Viikkovillin kortti maksetaan kerralla. Joko ennen aloitusta NettiPutiikista tai ensimmäisenä hoitopäivänä käteisellä tai kortilla koiraa tuodessa.

Päivät voi varata kaikki etukäteen tai myöhemmin, ihan mikä on teidän tarve. Koirapaikkoja on kuitenkin Koirapäiväkodissa rajoitettu määrä, joten hoitopäivät kannattaa sopia ajoissa.

Yhdelle koiralle: Viikkovillin kortti on tarkoitettu koiralle, joka sitoutuu tulemaan koirapäiväkotiin VIITENÄ arkipäivänä kuukauden sisällä. Viikkovillin kortin voi käyttää siis yhden viikon aikana joka arkipäivä TAI viitenä erillisenä hoitopäivänä kuukauden sisällä. Viikkovillin kortti on voimassa kuukauden aloituspäivästä eli viisi hoitopäivää tulee käyttää kuukauden sisällä.

Useammalle koiralle: Viikkovillin kortti voidaan jakaa myös talouden muiden koirien kesken. Koska viisi on pariton, voit Viikkovillin lisäksi ostaa ylimääräisiä hoitopäiviä Viikkovillin hinnaston mukaisesti, eli 25€/hoitopäivä / koira.
Esimerkiksi viiden koiran omistajana kun ostat yhden Viikkovilli -kortin, saat viiden koiran hoitopäivät 25€ alennuksella Satunnaiseen seikkailijaan verrattuna.


SATUNNAINEN SEIKKAILIJA

Satunnaisen seikkailijan kortti on nimensä mukaisesti satunnaiselle kävijälle.
Jos tarvitset vain satunnaisesti tai kerran akuutisti koirallesi hoitopaikkaa, on tämä tehty juuri siihen tilanteeseen.

Satunnaisen seikkailijan päiväpaikka maksetaan joko ennakkoon NettiPutiikista tai käteisellä / kortilla koiraa tuodessa.SOPIMUKSISTA TARKEMMIN

MAKSAMINEN
Voit maksaa koirapäiväkodin palvelut joko: * Käteisellä koiraa tuodessa, mielellään tasaraha
* Kortilla koiraa tuodessa
* Laskulla, ennen ensimmäistä hoitopäivää
* NettiPutiikissa etukäteen NettiPutiikkiin tästä

PERUUTUS JA PURKAMINEN
Peruuttamatta jätetyistä hoitopäivistä peritään 50% päivähoitomaksu. Peruutus tulee tehdä 12h ennen sovitun hoitojakson alkua.
Huomioithan, että Viikkovilli & Kuukausikävijän sopimukset ovat määräaikaisia eikä niitä voi purkaa kesken sopimuskauden.

Koirapäiväkodilla on oikeus peruuttaa hoitopäivä tai purkaa Viikkovillin tai Kuukausijävijän sopimus mikäli:
- Koiran todetaan olevan vaaraksi muille hoitokoirille
- Koiran rokotustodistus on näyttämättä

PÄIVIEN VAIHTO
Jos haluat vaihtaa hoitopäivää aiemmin sovitusta, ole yhteydessä mahdollisimman pian ja katsotaan seuraava sopiva päivä.

PYHÄPÄIVÄT
Koirapäiväkoti on kiinni pyhäpäivisin. Kuukausikävijän ja Viikkovillin sopimuksissa pyhäpäivä on maksuton vapaapäivä.

ROKOTUKSET
Ensisijaisesti kaikkien Koirapäiväkotilaisten tulee olla rokotettuja. Pentujen sekä veteraanien kohdalla poikkeukset koirakohtaisesti, eläinlääkäriä ensin konsultoituamme.

Rokotustodistus tulee näyttää viimeistään ensimmäisellä hoitokerralla koiraa tuodessa. Rokotustodistuksen puuttuminen on syy evätä koiran pääsy Koirapäiväkotiin.

SAIRASTUMINEN ja JUOKSUT
Sairaana ei tulla hoitoon. Jos koirasi sairastuu, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. Eläinlääkärin todistus vaaditaan.
Muista myös karenssi, esimerkiksi kennelyskän suositeltu karenssiaika on vähintään kaksi viikkoa.
Kuukausikävijän sairastuminen: sairausloman päivät siirretään kuukausisopimuksen loppuun.
Viikkovillin sairastuminen: sairausloman päivät siirretään seuraaviin mahdollisiin päiviin.
Satunnaisen seikkailijan sairastuminen: hoitopäivää siirretään toiselle hoitopäivälle.

Juoksuaikana koira jää kotiin.

Hoitajan sairastuminen: mikäli koirapäiväkodin henkilökunta sairastuu ja hoitopäivä peruuntuu, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Määräaikaissopimuslaisten kohdalla mahdolliset sairauspäivät siirretään jakson loppuun. Satunnaisen seikkailijan kohdalla voidaan päivä siirtää tai palauttaa hoitomaksu.

SOPIMUS
Hoitopaikka vahvistetaan aina kirjallisesti sähköpostilla ja koiraa tuodessa tehdään vielä allekirjoitettava sopimus.
Lisäksi ensimmäisellä käynnillä koirasta tehdään oma Lemmikkikortti, joka jää meille Koirapäiväkotiin tiedoksi. Tähän korttiin merkitään koiran perustiedot sekä erimerkiksi allergiat. Lisäksi saat valita, saako koirasi näkyä Koirapäiväkodin sosiaalisessa mediassa.

KALENTERI

Alla olevasta kalenterista näet suoraan punaisella ne päivät, mitkä ovat jo täynnä.