Aukioloajat
Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

PÄIVÄKODIN HINNASTO KOKOPÄIVÄISILLE

20€ / hoitopäivä Kuukausikävijälle
25€ / hoitopäivä Viikkovillille
30€ / hoitopäivä Satunnaiselle seikkailijalle

Sopimuksista tarkemmin kuvan alla.
Päivän voit varata milloin tahansa, akuuteissa tilanteissa vaikka edeltävänä iltana tai jopa samana aamuna. Paikat täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä ja mikäli päiväkodissa on tilaa, voi koiran tuoda hoitoon lyhyelläkin varoituksella.

Saapumisesta tulee kuitenkin AINA sopia etukäteen! Joko sähköpostitse, soittamalla, Whatsapp -viestillä tai Facebook-viestillä.

KOIRAPÄIVÄKODIN AUKIOLOT & PÄIVIEN SISÄLTÖ

Koirapäiväkoti on avoinna arkisin klo 7 - 16.
Hoitopäiväksi on laskettu koko tuo aika, mutta voit tuoda ja noutaa koirasi sinulle sopivana aikana aukioloaikojen sisällä. Mikäli tuot koirasi klo 09 jälkeen ja/tai noudat koirasi ennen klo 15, ilmoitathan kuitenkin tästä ennakkoon.
Pyhäpäivinä Koirapäiväkoti on suljettu.

Päivähoidot sisältävät 1-2 tuntia ulkoilua kahdesti päivässä, aktivointia sisällä sekä tietenkin rapsutukset ja huilailut. Otamme huomioon koirien yksilöllisen jaksamisen sekä tietenkin myös vaihtelevan sään. Helteillä vähennämme lenkin pituutta ja teemme lenkkejä useammin päivässä.

Syökö koirasi päivän aikana? Sponsorimme HauHau Champion tarjoaa Päiväkotilaisille Lammas&Riisi ruokaa sekä herkkuja päivän aikana. Voit halutessasi tuoda koirallesi oman ruoan mukaan.


SOPIMUKSET

Koirallesi sekä myös koirasi kavereille on mukavaa, että hoitokoirat tulevat tutuiksi. Tästä syystä ostamalla useamman käynnin, saat alennusta. Tästä alta löydät tarkempia tietoja sopimustyypeistä.

KUUKAUSIKÄVIJÄ

20 hoitopäivää kuukaudessa, hinta 20€ / hoitopäivä
Kuukausikävijän kortti on määräaikainen sopimus eikä sitä voi purkaa kesken sopimuskauden. Sopimuskausi kestää kuukauden, aloituspäivästä seuraavan kuukauden samaan päivämäärään saakka. Esimerkiksi 01.11 ostettu kortti on voimassa 01.12 saakka.
Huomioithan, että kuukausikävijän kortti tehdään 20 arkipäivälle.
Mikäli kuukaudessa on enemmän arkipäiviä, voit ostaa lisäpäivät samaan hintaan tai pitää ne koiran vapaapäivinä. Kortti on voimassa kuukauden ajan aloituspäivästä eli sopimus voidaan solmia mihin aikaan kuukaudesta tahansa.

Kuukausikävijän kortti voidaan jakaa perheen sisällä kaikkien koirien kesken. Esimerkiksi kahdelle koiralle molemmille 10 hoitopäivää / kuukausi.

Kuukausikävijä saa sponsoriltamme Hau-Hau Championilta omavalintaisen Hau-Hau Champion ruokapussin.

Kuukausikävijän kortin voi maksaa joko yhdessä erässä tai joka viikkottain, aina kuluvan viikon ensimmäisenä hoitopäivänä. Ensimmäinen viikko tulee olla maksettuna ennen hoidon aloittamista.


VIIKKOVILLI

Viisi hoitopäivää kuukaudessa, hinta 25€ / hoitopäivä.
Viikkovillin kortti on määräaikainen sopimus ja se tehdään kuukaudeksi. Kortti on voimassa kuukauden ajan, aloituspäivästä seuraavan kuukauden samaan päivään saakka. Esimerkiksi 01.11 ostettu kortti on voimassa 01.12 saakka.
Viikkovillin kortti voidaan ostaa joko yhdelle tai jakaa perheen koirien kesken. Jos Viikkovillin korttia käyttää kaksi tai useampi koira, lisätään päiviin aina +1 per koira. Esimerkiksi kaksi koiraa ostaa Viikkovillin korttiin yhteensä 6 hoitopäivää (á 25€)

Viikkovillin muita päiviä ei tarvitse varata ensimmäisenä hoitopäivänä vaan ne voi sopia myöhemminkin aina tarpeen mukaan. Huomioithan kuitenkin, että hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viikkovillin kortin ostamalla saat valita koirallesi Sponsorimme Hau-Hau Champion herkkupussin valikoimastamme.

Viikkovillin kortti maksetaan kerralla. Joko ennen aloitusta NettiPutiikista tai ensimmäisenä hoitopäivänä käteisellä tai kortilla koiraa tuodessa.SATUNNAINEN SEIKKAILIJA

Satunnaisen seikkailijan kortti on nimensä mukaisesti satunnaiselle kävijälle.
Jos tarvitset vain satunnaisesti tai kerran akuutisti koirallesi hoitopaikkaa, on tämä tehty juuri siihen tilanteeseen.

Satunnaisen seikkailijan päiväpaikka maksetaan joko ennakkoon NettiPutiikista tai käteisellä / kortilla koiraa tuodessa.SOPIMUKSISTA TARKEMMIN

MAKSAMINEN
Voit maksaa koirapäiväkodin palvelut joko: * Käteisellä koiraa tuodessa, mielellään tasaraha
* Kortilla koiraa tuodessa
* MASH Laskulla (ostaminen NettiPutiikin kautta)
* NettiPutiikissa etukäteen NettiPutiikkiin tästä

PERUUTUS, PURKAMINEN JA VAIHTO
Peruuttamatta jätetyt hoitopäivät: Koiralle on tehty sopimus: Peruuttamaton hoitopäivä lasketaan käytetyksi ja vähennetään kortista.
Koiralle on ostettu yhden päivän hoitopaikka: peruuttamattomasta käynnistä 50% kyseisen päivän hoitomaksusta.

PERUUTUS tulee tehdä 12h ennen sovitun hoitojakson alkua.
PURKAMINEN:
Viikkovilli & Kuukausikävijän sopimukset ovat määräaikaisia eikä niitä voi purkaa kesken sopimuskauden.

Satunnaisen seikkailijan sopimuksen (eli yhden varatun hoitopäivän) voi peruuttaa 12h ennen sovitun hoitojakson alkua veloituksetta.

Koirapäiväkodilla on oikeus peruuttaa hoitopäivä tai purkaa Viikkovillin tai Kuukausijävijän sopimus mikäli:
- Koiran todetaan olevan vaaraksi muille hoitokoirille
- Koiran rokotustodistus on näyttämättä

PÄIVIEN VAIHTO
Jos haluat vaihtaa hoitopäivää aiemmin sovitusta, ole yhteydessä mahdollisimman pian (vähintään 12h) ja katsotaan seuraava sopiva päivä.

PYHÄPÄIVÄT
Koirapäiväkoti on kiinni pyhäpäivisin. Kuukausikävijän ja Viikkovillin sopimuksissa pyhäpäivä on maksuton vapaapäivä eikä se vähennä kortin hoitopäiviä.

ROKOTUKSET
Ensisijaisesti kaikkien Koirapäiväkotilaisten tulee olla rokotettuja. Pentujen sekä veteraanien kohdalla poikkeukset koirakohtaisesti, eläinlääkäriä ensin konsultoituamme.

Rokotustodistus tulee näyttää viimeistään ensimmäisellä hoitokerralla koiraa tuodessa. Rokotustodistuksen puuttuminen on syy evätä koiran pääsy Koirapäiväkotiin.

SAIRASTUMINEN ja JUOKSUT
Päiväkotiin ei saavuta sairaana eikä juoksujen aikana. Jos koirasi sairastuu, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. Jotta päivät hyvitetään, vaaditaan eläinlääkärin todistus.

Omistajan sairastuminen ei vaikuta koiran hoitopäivään eikä se ole syy perua hoitopäivää. Vakavissa tilanteissa ja pidemmissä sairastumisissa keskustellaan kuitenkin asiasta yhdessä.

Kuukausikävijän sairastuminen: sairausloman päivät siirretään kuukausisopimuksen loppuun.
Viikkovillin sairastuminen: sairausloman päivät siirretään seuraaville kerroille.
Satunnaisen seikkailijan sairastuminen: hoitopäivää siirretään toiselle hoitopäivälle.

Muista myös karenssi! Esimerkiksi kennelyskän suositeltu karenssiaika on vähintään kaksi viikkoa.

Henkilökunnan sairastuminen: mikäli koirapäiväkodin henkilökunta sairastuu ja hoitopäivä peruuntuu, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Määräaikaissopimuslaisten kohdalla mahdolliset sairauspäivät siirretään jakson loppuun. Satunnaisen seikkailijan kohdalla voidaan päivä siirtää tai palauttaa hoitomaksu.

SOPIMUS
Hoitopaikka vahvistetaan aina kirjallisesti sähköpostilla tai whatsapp viestillä. Viikkovillin ja Kuukausikulkijan korteista tehdään määräaikainen sopimus
Ensimmäisellä käynnillä koirasta tehdään oma Lemmikkikortti, joka jää meille Koirapäiväkotiin tiedoksi. Tähän korttiin merkitään koiran perustiedot sekä erimerkiksi allergiat. Lisäksi saat valita, saako koirasi näkyä Koirapäiväkodin sosiaalisessa mediassa.