Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

KOIRAHOITOLA MOONWELL'S

Koirapäiväkodin toiminta laajenee vuonna 2019. Alussa koirahoitolan 24/7 puoli toimii jaksoittain. Jaksot löydät myös Facebook -sivultamme sekä uutiset ja muut tiedotteet.

Miksi valitsisin teidät?
Hoitolamme ei ole mikään tavallinen häkkipaikka, missä koirat ovat häkeissään omissa oloissaan. Halusimme tuoda jotain uudempaa ja koirille mielekkäämpää hoitotapaa, koirapäiväkodin toiminnan mukaisesti.

Koirahoitola toimii Koirapäiväkodin tapaan, eli mahdollisimman kodinomaisesti. Yhdessä leikkimistä, aktivointipelejä, rapsutteluja ja silittelyjä. Eroahdistus ei meille ole este, sillä koirien kanssa ollaan eikä niitä suljeta häkkeihin päiväksi yksinään. Ilmoitathan kuitenkin, mikäli koirallasi on eroahdistusta.

Hoitaja on paikalla koirien kanssa samassa tilassa yön yli, valvomassa koirien unta. Näin tarjoamamme hoito on laadukasta ja tehty koirien hyvinvointia ajatellen.
Kaikki eivät kuitenkaan innostu yhteisestä leikkimisestä. Omistajan toiveesta koira voi viettää aikansa myös omassa tilassa, sillä tilamme ovat jaettavissa. Myös yksilölenkitykset ovat mahdollisia.

Hoitoon kuuluu luonnollisesti myös ulkoilu eikä meillä siitä tarvitse maksaa ylimääräistä. Ulkoilemme vähintään kolmesti päivässä. Koirien oma vointi otetaan lenkityksillä huomioon.

HOITOLAN JAKSOT

Ensimmäinen jakso ympärivuorokautiselle hoidolle järjestetään helmikuussa. Avaamme ovet perjantaina 15.02 ja hoitola sulkeutuu maanantaina 04.03.2019
Jaksolle vielä paikkoja vapaana. Varauksen voit jättää Facebook-sivujen kautta, Whatsapp viestillä tai vaikka sähköpostitse koirahoitola(at)moonwells.fi

HOITOLAN HINNASTO

Yökoulu, 21 - 07
30€ / 10 tuntia

Ympärivuorokautinen hoito, 24/7br> 50€ / 24 tuntia
Minimiveloitus vähintään vuorokauden hinta eli 50€.

Lisätunnit
Jakson aikana voit ostaa lisätunteja Koirapäiväkodin hoitopäiviin tai hoitolan hoitoihin. 3€ / alkava tunti
Koirapäiväkodissa & hoitolassa eletään tasatunnein.

Viikonloppu
Perjantaista sunnuntaihin 100€

Pidempi hoitoaika? Pyydä tarjous sähköpostilla. Pidempiaikaisten hinnasto suunnitteilla.