Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

Koirapäiväkoti mediassa


Tältä sivulta löydät haastattelut Koirapäiväkodin toiminnasta.

Talliosake-haastattelu

Olimme kuvattavana Talliosakkeiden haastatteluun osana heidän isompaa projektia. Mediaporras kävi kuvaamassa meidät, iso kiitos myös heille mahtavista kuvista!

"Huhtikuussa 2018 aloittanut Moonwell’s tarjoaa koirille häkittömän päivähoitolan ja kodinomaista toimintaa. Hoitopaikkoja on viisi, ja tilanteen mukaan Suvin omat koirat kulkevat töissä mukana. Etenkin ujolle Haltille isompi lauma on tehnyt hyvää. Hoidokit tuodaan hoitoon aamuvarhaisella ja päiviä rytmittää selkeänä toistuva rytmi."

""Olen ehdottomasti unelma-ammatissani. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun saa tehdä sitä mistä tykkää eniten", päättää Suvi."

Tästä haastatteluun


Koiran Hyvinvointisummit

Loppuvuodesta 2018 annoin lisäksi videohaastattelun Koiran Hyvinvointisummittiin. Mukana oli yli 25 koira-alan asiantuntijaa. Haastattelu oli ihana tehdä ja olin täysin otettu siitä, että minua kysyttiin ja valittiin mukaan! Oli ihan huippua ja edelleenkin on mahtava huomata oma nimi tapahtumasivulla. Kiitos!


Moreenimedia 02.10.2018

Ihana ja raikas Moreenimedia kävi haastattelemassa kahta koirapuolen yrittäjää Tampereella, Koirapäiväkotia sekä Nokiran Koirauimalaa. "Koirapäiväkodissa eivät maanantait masenna – Hyvänmielentyössä märät turkit ja koirien leikit ovat arkipäivän piristys! Haltin ja Sisun hännät heiluvat yrittäjä Suvi Pulkkisen koirapäiväkodissa. Moonwell’s perustettiin puoli vuotta sitten, ja nykyisin Pulkkisen hoitoon tulevat koirat viihtyvät siellä lähes viikoittain. Tampereen ainoa koirapäiväkoti sijaitsee Hervannassa, ja se tarjoaa paikan viidelle koiralle. – Maanantait eivät tunnu enää samalta kuin palkkatyössä. Nykyisin odotan pääseväni takaisin töihin, Pulkkinen kertoo."
Tästä haastatteluun


YLE 07.08.2018

Yle kävi haastattelemassa sekä kuvaamassa pienen pätkän alueuutisiin. Uutinen julkaistu 07.08.2018 Alueuutisien pätkän löydät Yle Areenasta.

"Koirien päiväkodissa Tampereen Hervannassa on aamuyhdeksältä täysi meno päällä. Rottweiler Reino ja amerikanbulldoggi Hertta on hetki sitten tuotu hoitoon. Koirat pyörivät rajulta näyttävässä, mutta lempeässä painileikissä lattialla. Brasilianterrieri Elsa tuppaa itsensä päiväkodin omistajan Suvi Pulkkisen syliin."

Tästä haastatteluunMoro 13.04.2018

Moro-lehden juttu 13.04.2018
Suvi Pulkkinen perustaa koirien oman päiväkodin Tampereelle – Koirapäikyssä ulkoillaan reippaasti, jotta omistajan ei tarvitse lähteä illalla pitkälle lenkille
Koirapäiväkoti aukeaa ensi viikon maanantaina Hervantaan. Koirapäiväkodin vieressä on iso metsä. Suvi Pulkkinen uskoo selviävänsä porukalla ulkoilusta, ja tarvittaessa hän saa apukäsiä.

Tästä haastatteluun
Tamperelainen 31.03.2018

Hervantaan tulee koirien päiväkoti! Julkaistu Tamperelaisessa 31.03.2018
Tamperelainen kävi haastattelemassa meitä heti maaliskuun lopulla, kun päiväkodin toiminta alkoi nostaa päätään. Haastattelu tehtiin ulkona, sillä meillä ei ollut edes avaimia vielä paikanpäälle. Tästä haastattelusta tuli sellainen "tekemisen meininki" olo. Olin juuri hyppäämässä pois vakituisesta työsuhteesta ja aloittamassa kokopäiväistä yrittäjyyttä ja haastattelu nostatti fiilistä.

Tästä näköislehteen