Aukioloajat
24/7 koirahoitola

Hinnasto
Arvot
Lauma
Saapuminen
Media
Sponsorit


Koirapäiväkodin etusivulle
Takaisin Putiikin etusivulle

Koirapäiväkoti mediassa


Tältä sivulta löydät haastattelut Koirapäiväkodin toiminnasta.

Talliosake-haastattelu

Olimme kuvattavana Talliosakkeiden haastatteluun osana heidän isompaa projektia. Mediaporras kävi kuvaamassa meidät, iso kiitos myös heille mahtavista kuvista!

"Huhtikuussa 2018 aloittanut Moonwell’s tarjoaa koirille häkittömän päivähoitolan ja kodinomaista toimintaa. Hoitopaikkoja on viisi, ja tilanteen mukaan Suvin omat koirat kulkevat töissä mukana. Etenkin ujolle Haltille isompi lauma on tehnyt hyvää. Hoidokit tuodaan hoitoon aamuvarhaisella ja päiviä rytmittää selkeänä toistuva rytmi."

""Olen ehdottomasti unelma-ammatissani. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun saa tehdä sitä mistä tykkää eniten", päättää Suvi."

Tästä haastatteluun


YLE

Yle kävi haastattelemassa sekä kuvaamassa pienen pätkän alueuutisiin. Uutinen julkaistu 07.08.2018 Alueuutisien pätkän löydät Yle Areenasta.

"Koirien päiväkodissa Tampereen Hervannassa on aamuyhdeksältä täysi meno päällä. Rottweiler Reino ja amerikanbulldoggi Hertta on hetki sitten tuotu hoitoon. Koirat pyörivät rajulta näyttävässä, mutta lempeässä painileikissä lattialla. Brasilianterrieri Elsa tuppaa itsensä päiväkodin omistajan Suvi Pulkkisen syliin."

Tästä haastatteluunMoro

Moro-lehden juttu 13.04.2018
Suvi Pulkkinen perustaa koirien oman päiväkodin Tampereelle – Koirapäikyssä ulkoillaan reippaasti, jotta omistajan ei tarvitse lähteä illalla pitkälle lenkille
Koirapäiväkoti aukeaa ensi viikon maanantaina Hervantaan. Koirapäiväkodin vieressä on iso metsä. Suvi Pulkkinen uskoo selviävänsä porukalla ulkoilusta, ja tarvittaessa hän saa apukäsiä.

Tästä haastatteluun
Tamperelainen

Hervantaan tulee koirien päiväkoti! Julkaistu Tamperelaisessa 31.03.2018
Tamperelainen kävi haastattelemassa meitä heti maaliskuun lopulla, kun päiväkodin toiminta alkoi nostaa päätään. Haastattelu tehtiin ulkona, sillä meillä ei ollut edes avaimia vielä paikanpäälle. Tästä haastattelusta tuli sellainen "tekemisen meininki" olo. Olin juuri hyppäämässä pois vakituisesta työsuhteesta ja aloittamassa kokopäiväistä yrittäjyyttä ja haastattelu nostatti fiilistä.

Tästä näköislehteen